Over ons

Tandartsenpraktijk PriDent

Tandartsenpraktijk PriDent is een groepspraktijk gevestigd in het hart van Axel, voorzien van een totale infrastructuur voor het leveren van topkwaliteit. Het team in Axel bestaat uit meerdere tandartsen, een mondhygiëniste, preventie-assistentes en tandartsassistentes. Tandartsenpraktijk PriDent zet in op preventie en de hoogst mogelijk leverbare tandheelkundige zorg, afgestemd op de specifieke noden; immers iedereen is uniek. Maar ook service, transparantie, aandacht en persoonlijke begeleiding voor de patiënt staan absoluut centraal.

Tandartsenpraktijk PriDent vindt zijn oorsprong in 2013 in het vlakbij Axel gelegen Wachtebeke, België. De vestiging Wachtebeke beschikt over een team van negen tandartsen, waaronder een parodontoloog en endodontoloog. Verder beschikt de praktijk over hoogtechnische apparatuur, waaronder een CBCT-toestel (3D-scan van de tanden en het bot), een intra-orale scanner en een microscoop voor wortelkanaalbehandelingen.

Indien nodig, bij complexe behandelingen en de opstelling van specifieke behandelplannen, kunnen de beide praktijken elkaar versterken. Er ontstaat zodoende een grensoverschrijdende synergie en een uitzonderlijke tandheelkundige toevoeging voor Zeeuws-Vlaanderen. Voor onze patiënten biedt dit alleen maar voordelen, niet enkel in het aanbod van bredere tandheelkundige ingrepen en specialisaties, maar ook op vlak van praktisch comfort. Zo zijn er voor onze patiënten voor bepaalde wortelkanaalbehandelingen geen verre verplaatsingen meer nodig, de vestiging PriDent Wachtebeke is immers maar een 15 kilometer verwijderd van de praktijk in Axel. Mondzorg wordt zodoende voor de patiënt eenvoudiger en toegankelijker.

Terug naar de bovenkant van de website